WINTER wandeling

Activiteiten kalender

27

januari

Nationale Tuinvogeltelling
» Lees meer

18

februari

WINTER wandeling
» Lees meer

9

maart

NL doet
» Lees meer

Word vrijwilliger

Wilt u zich ook inzetten voor het behoud van ons karakteristieke veenweide landschap? » Word vrijwilliger

Word lid

Bovenal is onze doelstelling uit te groeien tot een actieve vereniging met enthousiaste leden.

Wellicht wilt u zich ook inzetten voor het behoud van ons karakteristieke veenweide landschap? Dit kan door u als lid op te geven en daar hoeft u geen agrariër voor te zijn. » Mail Frans Jansen

 

 

Zondag 18 Februari is VANAde te gast op zorgboerderij "de Hoop" aan de Ringkade 2 in Ter Aar.

11.00 uur staat de koffie klaar en om 11.30 trekken we onder begeleiding van IVN gidsen de Vierambachtspolder in. Rond 13.30 serveren  onze traditionele stampotmaaltijd met een heerlijke stoof van het vlees van de koeien van de boerderij.

Janneke en Nelleke Kelder zijn opgegroeid op boerderij 'De Hoop Geleid Ons'. Tijdens hun studie en door ervaring tijdens het werken in de zorg, ontdekten ze dat landbouw en zorg een ideale combinatie kan zijn. Daarom zijn ze in 2009 een zorgtak gestart op hun ouderlijke boerderij. Hierdoor kunnen mensen met een beperking genieten en zich thuis voelen op 'De Hoop'.


In de boerderijwinkel wordt rundvlees van eigen koeien verkocht. Het vlees wordt door slagerij van Harten uit Ter Aar geportioneerd en klaar gemaakt. Daarna gaat het ontzettend vers bij ons de vriezer in en wordt het diepgevroren.

Kijk voor meer informatie op de website  www.zorgboerderijdehoop.nl