winterwandeling Land van Ons met VANAde

Activiteiten kalender

27

februari

winterwandeling Land van Ons met VANAde
» Lees meer

11

maart

NL doet
» Lees meer

11

maart

Landelijke Sterrenkijkdagen
» Lees meer

Word vrijwilliger

Wilt u zich ook inzetten voor het behoud van ons karakteristieke veenweide landschap? » Word vrijwilliger

Word lid

Bovenal is onze doelstelling uit te groeien tot een actieve vereniging met enthousiaste leden.

Wellicht wilt u zich ook inzetten voor het behoud van ons karakteristieke veenweide landschap? Dit kan door u als lid op te geven en daar hoeft u geen agrariër voor te zijn. » Mail Frans Jansen

 

                             

 

 

Op zondagochtend 27 februari 2022 ben je als lid van VANAde van harte welkom om de winterwandeling in de Vrouw Vennepolder in Oud Ade te bezoeken. Een deel van deze polder is nu onderdeel van Land van Ons. We gaan veel interessants, leuks, moois, wetenswaardigs tegenkomen, zoals een bezoek aan een biologische boerderij, een sloot waarin je een kreek van vele eeuwen terug kan herkennen, een wijds uitzicht.

Omdat we dan aan coronaregels gebonden zijn die nu nog niet bekend zijn, gaan we vooralsnog uit van het beperkte aantal van vijf deelnemers per gids. De winterwandeling is exclusief voor leden van VANAde  en deelnemers van Land van Ons.
De winterwandeling loopt door weidegebied. Hij is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. De duur van de wandeling is naar verwachting maximaal twee uur.
Om in de onkosten te voorzien vragen wij een bijdrage van €5 per deelnemer. Als lid kan je één introducé meenemen.

INSCHRIJVEN niet meer mogelijk.


Als het maximum aantal aanmeldingen niet overschreden is krijg je een bevestigingsmail terug. Daarin staat het verzameladres en de begintijd. De anderen krijgen een mail dat ze op de wachtlijst gezet worden.
Mochten de coronaregels ruimte geven voor meer dan vijf deelnemers per gids dan zullen een aantal mensen op de wachtlijst alsnog bevestiging krijgen dat ze kunnen deelnemen. Ook dan houden we de groepsgrootte beperkt tot maximaal acht deelnemers.